Artieste en voormalig ‘Familie’-actrice Jacky Lafon heeft het niet altijd gemakkelijk gehad in haar leven. Want hoe succesvol ook haar carrière, haar privéleven kende heel wat minder glitter en glamour: haar jeugd werd gedomineerd door een agressieve vader, haar kinderwens doorkruist door kanker en haar liefdesleven getekend door drie echtscheidingen.

Het Belang van Limburg wou daarom weleens weten of Jacky, met alles wat ze nu weet, bepaalde dingen anders zou aanpakken. “Ik zou zo snel niet meer trouwen, want we waren pas vier maanden samen”, antwoordt ze eerlijk. “Ik zou eerst een jaar samenwonen. Want Nest (Adriaensen, ook bekend van De Strangers, redactie) en ik zagen elkaar heel graag, maar hij was ook heel jaloers.”

Toch is de band tussen Jacky en Nest, die samen een dochter – Nathalie – hebben, altijd zeer warm gebleven. Ze trouwden zelfs twee keer met elkaar. Jacky was vervolgens nog een derde keer gehuwd van 2008 tot 2012, maar dat huwelijk eindigde in een bittere breuk.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.