Wanneer André Hazes junior en Monique Westenberg een tijd samen zijn, bekijkt André een film waarin een liefdevolle scène voorkomt tussen een vader en zijn zoon en André weet meteen genoeg: hij wil ook vader worden!

Hij gaat het Monique dan ook meteen vertellen maar zij blijkt geen eileiders te hebben, waardoor de weg naar een zwangerschap toch iets moeilijker zal zijn.

De medische molen wordt in gang gezet en Monique start de IVF-behandeling op. Hormonen inspuiten, follikels laten groeien, eicel pick-ups,… het hoort er allemaal bij.

Onderweg echter nog een bijkomende hindernis: André blijkt ‘lui zaad’ te hebben. IVF zal dus niet lukken en het zal ICSI worden. Dit is een behandeling waarbij de zaadcellen rechtstreeks in de eicel worden geïnjecteerd.

Van een gezellige vrijpartij en een pure liefdesbaby is dus evenwel niet meteen meer sprake want in plaats van de liefde te bedrijven in bed, zal het donatie in een potje worden om tot resultaat te komen. Deze anekdotes en tal van andere levensverhalen zullen te lezen zijn in de ongeautoriseerde biografie die Het Laatste Nieuws kon inkijken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.