Internetcriminelen die de beeltenis van tal van bekende Vlamingen gebruiken om onbestaande producten aan te reiken, het lijkt een echte plaag te worden. En de criminelen lijken ook steeds inventiever te worden. Zo bieden ze niet langer alleen maar vermageringspillen, beautyproducten of dubieuze investeringen en beleggingen aan, ook reclame voor huwelijksreportages behoort tot de mogelijkheden.

Dat mochten Kobe Ilsen en Danira Boukhriss Terkessidis volgens Dag Allemaal aan den lijve ondervinden.

Een foto uit het VRT-programma ‘Over Eten’ waarop de twee als bruidspaar te zien zijn werd gebruikt om reclame te maken voor huwelijksreportages. Het bewuste beeld werd uiteindelijk verwijderd, waarna Kobe en Danira beslisten om geen gerechtelijke stappen te ondernemen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.