James Cooke geeft toe dat het wat tijd heeft gekost om te leren omgaan met de bekendheid van een BV. Maar James beseft één iets maar al te goed…

“Zoals je kan zien in mijn programma’s, ben ik zelf een curieuzeneuzemosterdpot. Dus ik vind het logisch dat mensen ook nieuwsgierig zijn”, geeft James Cooke toe in Citta. Eén vraag zal hij nooit weigeren…

“Tegen een selfie zal ik nooit ‘nee’ zeggen”, benadrukt James Cooke in de weekendbijlage van Gazet van Antwerpen. Al heeft James wel één voorwaarde…

“Ik neem wel de selfie zelf: dat gaat sneller en zo zie ik of ik er wat deftig op sta”, lacht James Cooke in Citta. James heeft dan ook weinig begrip voor collega’s die een selfie met een fan weigeren…

“Ik snap collega’s niet die selfies weigeren. Het hoort bij de job waarvoor je gekozen hebt”, klinkt het nuchter bij James Cooke in Citta. “Dan hadden ze maar slager moeten worden. Hoewel, een slager moet ook vriendelijk met iedereen omgaan, of hij verkoopt geen worst”, spreekt James Cooke duidelijke taal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.