Hij kan zijn enthousiasme niet bedwingen

James Cooke staat al een aantal jaren in de spotlights. In zijn schaduw stond zijn man Dorian Liveyns die ook volop aan zijn carrière aan het werken was. Iets wat Dorian nooit erg heeft gevonden.

“Dorian heeft het nooit erg gevonden om in mijn schaduw te staan. Dat ik te weinig keek in die schaduw, hoe het met hem ging, dat vond hij wel erg. Maar er is nooit jaloezie geweest, integendeel. Dorian gunt mensen veel”, zegt James aan Dag Allemaal.

Sinds veertien maanden is het koppel ook een jaar getrouwd, iets waar James altijd heel hevig naar verlangde. En schoonmoeder Isabelle (de mama van Dorian) denkt nog vaak terug aan die mooie dag waarop haar zoon in het huwelijksbootje stapte met de man van zijn leven.

“Ik heb die trouwdag ervaren als heel spontaan en mooi. Natalia is daar komen zingen, Gert, Bart Kaëll… Maar wij trekken daar dan niet naartoe om te zeggen: ‘Wij zijn de schoonouders van’, zo zijn wij niet.”

En dat doet James aan zijn papa denken. Die toch een beetje anders is. “Hij trekt dan met zijn grote tablet naar elke BV en maakt selfies met hen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.