James Cooke en Dorian Liveyns hebben beide altijd een grote kinderwens gehad, maar het koppel heeft nu definitief een streept getrokken onder hun droom om kinderen te hebben. En dat allemaal door een tragische gebeurtenis die James meemaakte als twaalfjarige…

“Dorian en ik hebben lang getwijfeld, maar we hebben onze kinderwens laten varen”, bevestigt James Cooke in Citta, de weekendbijlage van Gazet van Antwerpen. “Al geloof ik de vele mensen die ons vertellen dat een kind hebben het opperste geluk is.” Toch was er één duidelijke reden om niet voor kinderen te gaan…

James Cooke is immers bang dat hij een kind niet kan geven wat het nodig heeft. En dat is allemaal terug te brengen tot iets wat hij zelf als kind meemaakte…

“Mijn ouders zijn gescheiden toen ik twaalf was, mama was doodongelukkig. Dat zal ik nooit vergeten, zoiets neem je mee als kind”, onthult James Cooke in Citta. En dan beseft James één ding maar al te goed…

“Ik zou voor een kind te weinig tijd kunnen maken en me daar schuldig over voelen”, geeft James Cooke toe waarom hij samen met Dorian besloot hun kinderwens definitief op te bergen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.