Sander Gillis geeft in Story een kijkje in zijn persoonlijke leven met enkele verrassende onthullingen. 

“Dat ik een loeiharde snurker ben,” grapt hij, terwijl hij zijn huisgenoten wijst op zijn luidruchtige slaapgewoonten. Hij onthult ook een ietwat ongemakkelijke gewoonte: soms kwijlt hij tijdens zijn middagdutjes. Gillis, bekend om zijn spontaniteit en humor, deelt ook zijn liefde voor het nummer ‘Glamorous’ van Fergie, dat ooit zijn ‘guilty pleasure’ was. Verder reflecteert hij op een van zijn meest gênante momenten op de radio, toen hij tijdens zijn eerste uitzending op MNM een fout maakte door zijn nervositeit. 

Deze grappige uitspraken tonen een andere minder bekende speelse kant van de populaire dj.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.