Véronique De Kock werd plots publiek bezit toen ze gekroond werd tot Miss België. Haar hele privéleven werd breed uitgesmeerd in de pers. En dat zorgde uiteindelijk voor problemen…

“Als er eens een vriendje passeerde, werd dat telkens breed uitgesmeerd in de pers”, doet Véronique De Kock haar verhaal in Nina, de weekendbijlage van Het Laatste Nieuws. Meteen kreeg ze een bepaald label en imago opgespeld. Al wil Véronique één iets benadrukken…

“Terwijl: ik ben ‘maar’ twee keer getrouwd geweest in mijn leven, en laten we het daarbij houden”, lacht Véronique De Kock in het gesprek met Nina. Die eerste echtscheiding zorgde echter wel voor problemen…

“Het ‘verdelen’ van mijn oudste zoon is moeilijk geweest”, geeft Véronique De Kock toe. Uiteindelijk zou het zelfs tot een rechtszaak komen over het hoederecht. Maar Véro bewees dat het ook anders kan…

“Met de papa van de kleinste verloopt alles soepel. Maximilien is het vaakst bij mij, omdat ik mijn kind niet zo lang kan missen. Maar zijn papa springt bij als ik het vraag”, verduidelijkt Véronique De Kock in Nina. Eén gerucht over zichzelf wil de voormalige Miss België toch de wereld uithelpen…

Véronique De Kock koos er in 2019 voor om in alle stilte te trouwen met haar huidige partner Manuel om media geen extra voer te geven: “Er is meer dan genoeg geschreven in eenzelfde ‘sfeertje’. Ik ben neergezet als een strekenwijf, terwijl ik dat allesbehalve ben”, benadrukt Véronique in Nina.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.