In een recent interview deelt Sander Gillis, de energieke MNM-dj, enkele intieme details over zijn leven. 

Zijn ochtenden beginnen met een intensieve roeisessie in de kelder, een ritueel dat hem helpt om de dag energiek te starten. “Het duurt niet lang voor ik daar zit te zweten,” onthult hij in Story over zijn ochtendroutine. Gillis spreekt ook openhartig over zijn celebrity crush, de Australische actrice Margot Robbie, wiens talent en charme hem sinds ‘The Wolf of Wallstreet’ hebben betoverd. “Ja, ik ben stiekem verliefd op haar,” geeft hij toe. Naast zijn sportieve en romantische onthullingen, benadrukt Gillis zijn liefde voor zijn kat, die hem altijd doet glimlachen. 

“Ik toon ook ongevraagd foto’s van mijn poes aan anderen,” lacht hij; waarmee hij een glimp van zijn huiselijke en zorgzame kant toont.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.