Gert Verhulst en Ellen Callebout vormen al meer dan vijftien jaar lang een powerkoppel. Nochtans ging het koppel uit elkaar toen Gert een relatie begon met Josje. Eén iets wil Ellen benadrukken over die kortstondige breuk…

Is Ellen een bijzonder vergevingsgezinde vrouw dat ze Gert een tweede kans gunde na zijn kortstondige flirt met Josje Huisman van K3?

“Als je niet kan vergeven, moet je niet terug in de relatie stappen, dan komt dat sowieso niet goed”, benadrukt Ellen Callebout in een gesprek met Dag Allemaal. Als ze Gert in haar hart niet had kunnen vergeven, dan had ze hem nooit teruggenomen. Eén element speelde een cruciale rol…

“Het is zoals Gert zegt: met ouder worden word je milder”, geeft Ellen toe in het dubbelinterview in Dag Allemaal. “Toen ik jonger was, maakte ik me soms ook druk in dingen die het niet waard waren. Het gaat om relativeren.” En dan wil Gert Verhulst zelf daar één belangrijke nuancering aan toevoegen…

“En dat is geen onverschilligheid, maar gewoon dingen in perspectief zien”, benadrukt Gert Verhulst in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.