Sander Gillis staat deze week in de schijnwerpers met enkele grappige en menselijke onthullingen. 

Hij deelt lachend met zijn huisgenoten: “Ik ben een loeiharde snurker.” Hij deelt in Story ook een grappige anekdote over zijn slaapgewoonten; inclusief onbedoeld kwijlen tijdens een middagdutje. Verder onthult Gillis in Story zijn vroegere ‘guilty pleasure’, het nummer ‘Glamorous’ van Fergie, dat nu een bron van energie en plezier voor hem is. Terwijl hij terugblikt op zijn beginjaren bij MNM, deelt hij een gênant moment tijdens zijn eerste uitzending, waarbij zijn nervositeit leidde tot een fout met de bedieningsknoppen. 

Deze openhartige onthullingen tonen Gillis als iemand die ondanks zijn succes bij de radio, zijn nuchtere en vrolijke zelf blijft; knap!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.