Hoeveel vrienden heeft Joyce De Troch? Echte vrienden die voor jou door het vuur gaan? Joyce doet een pijnlijke bekentenis…

“Die tel ik op één hand”, geeft Joyce De Troch toe in een openhartig gesprek met Nina, de weekendbijlage van Het Laatste Nieuws. En dan doet Joyce een opvallende onthulling…

“Ik heb een fijne groep rondom me, maar kreeg al zoveel slagen in het gezicht dat ik denk: ik verdien het écht niet. Het doet elke keer pijn.” Al is er één iemand die altijd aan haar zijde staat…

“Eigenlijk is er maar één echte vriend: mijn partner. Alleen voor hem steek ik mijn hand in het vuur”, klinkt het warm bij Joyce De Troch in Nina.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.