Influencer en presentatrice Jamie-Lee Six heeft een knoop doorgehakt na een paar dagen van zelfreflectie. De altijd er perfect uitziende jongedame doet er niet meer aan mee.

“Ik betrap mij erop da ik nu, sinds ik 3 weken elke dag repetities heb, mij niet schmink, er slordig bijloop… da ik amper heb gepost op Instagram. Terwijl iedereen prachtige foto’s post, met oprecht de mooiste outfits, haar perfect, top locatie etc etc. Maar dan denk ik, dit is toch niet het leven??”, schrijft Six op Instagram.

“Ik vind dat we beetje moeten afstappen van te streven naar perfectie. Maar kwil niet meer die constante druk voelen om alleen maar te posten als mijn outfit perfect is of als mijn haar mooi geblazen is.  Ik persoonlijk, ga meer dingen beginnen delen zoals mijn leven effectief is. zoals het leven is”, gaat zij verder. “En terwijl ik dit bericht typ, staat mijn waste te draaien, mijn vaatwas staat klaar om uitgehaald te worden en zit mijn haar tussen mijn tanden want het is een slordige vlecht, maar… dit is het leven”, besluit Jamie Lee Six die even later geschminkt met Marc Coucke op Kamping Kiiiiitsch poseerde.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Show24