Ze zingt al jaren als backing vocal van haar broer Metejoor maar brengt nu zelf haar eerste solo single uit als ‘Leez’.

Toch wil ze beide nog combineren want ze weet als geen ander dat je als startend artiest niet meteen kunt leven van de inkomsten.

Jaloezie is er tussen broer en zus nooit geweest. “Joris heeft mij snel ingeschakeld als backing vocal, zo kon ik meegenieten van zijn succes. Omdat hij zoveel duetten heeft gedaan, sta ik soms mee vooraan, ik krijg dus mijn deel van de spotlights. Als het anders was gegaan, had ik waarschijnlijk wel gedacht: waarom ik niet?”, bekent Lisa aan Dag Allemaal.

Zij was degene die Joris een duwtje in de rug gaf en een opname van haar telefoon aan haar producer Hans Francken liet horen. En toen ging het uiteindelijk allemaal snel en werd Metejoor een echte hit.

“Ik wist niet eens dat Joris echt in de muziekbranche wilde doorbreken, ik had blijkbaar een voorgevoel”, deelt ‘Leez’ mee in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.