Pat Krimson vertelt in TV-Familie over een dj-set die hij ooit heeft mogen houden in de legendarische discotheek Zillion.

“Blijkbaar was er iets niet naar de zin van Frank Verstraeten”, gaat Pat van start. “Ik was volop bezig met mijn set toen hij zich kwam moeien in de dj-booth.”

Frank vond er volgens Pat niets beter op dan bassen van de geluidsinstallatie helemaal open te draaien. Daardoor wipten de pick-upnaalden constant van de platen. “Heel mijn set ging om zeep. Ik zwierde hem vanachter die geluidsinstallatie.”

Dit pikte de eigenaar natuurlijk niet en al snel werd de dj omsingeld door een legertje buitenwippers.

Gelukkig is het euvel daarna bijgelegd. “Met 2 Fabiola hebben Zohra en ik een paar keer in de Zillion opgetreden”, stelt Pat de lezer gerust.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.