In het programma ‘The Sky is the Limit’ waren we getuige van de soms tumultueuze relatie van Jan Kriekels en Kirsten. Ze zijn nu definitief uit elkaar en hij heeft inmiddels rust gevonden bij een nieuwe liefde. “Van Kirsten ben ik gaan lopen. Ik heb nul contact meer met die vrouw.” 

Kirsten liet zich na hun relatie opnemen in de psychiatrie en schreef nog boek ‘Living with the Devil’. Het mag dan een fictief verhaal zijn, toch vallen de verwijzingen naar Jan niet te miskennen. Ze beschrijft er haar partner als ‘een drugsgebruiker die haar mishandelt’. Jan laat het niet aan zijn hart komen. “Ach, ze heeft altijd veel fantasie gehad” laat hij aan ‘Dag Allemaal weten’. Zijn hart is inmiddels ook ingenomen door een nieuwe liefde. Hij is samen met de 22 jaar jongere Barbara Monika Rodriguez. Ze is een voormalig model en werd in 2017 nog Mrs. Top of the World.  Ook deze relatie laat wel wat stof opwaaien. Toen ze pas samen waren, zagen velen haar als een fortuinjaagster, iets wat Jan in alle talen wil ontkrachten. Inmiddels zijn ze verloofd maar daar zal het waarschijnlijk ook bij blijven. “Verloofd zijn is de mooiste periode uit een relatie. Wij willen dat aanhouden. De energetische connectie die ik met Barbara heb, is bijna bovennatuurlijk. Je ziet het zo vaak, hoe relaties bergaf beginnen gaan eens ze gekristalliseerd worden in een huwelijk. Je kan een arend met grote vleugels maar beter niet in een kleine kooi stoppen.” 

Trouwen is dus geen optie, een kind misschien nog wel. Al twijfelt Jan hieraan door alle spanningen in de wereld en vindt het niet geschikt hierin een kind te laten opgroeien. “Ik heb al vier kinderen en Barbara heeft een zoontje. Los van mijn leeftijd is het misschien ook niet de tijd om kinderen op de wereld te zetten. Er hangt ons zoveel boven het hoofd.”, besluit hij nog. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.