In Viva la Feta ontvangen Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham bekende mensen op het eiland Sifnos. Addertje onder het gras, het duo weet op voorhand nooit wie er gaat langskomen.

“Het feit dat we geen voorkennis hebben zorgt ervoor dat we onbevooroordeeld een gesprek kunnen aangaan.”, gaat Jani van start in Het Belang van Limburg. “We willen eigenlijk niet per se diepgang creëren, maar een sfeer waarin onze gasten zich comfortabel genoeg voelen om eens een ander stukje van zichzelf te tonen.”

Zo zou Bart De Wever de presentator hebben toevertrouwd dat hij Cartesiaans is opgevoed en het nog altijd moeilijk vindt om zijn emoties te laten zien. Zelfs niet aan zijn eigen kinderen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.