Kim Van Oncen en haar vriend Niels De Jonck zijn ondertussen al 11 jaar een gelukkig koppel. Toch was het niet eenvoudig voor Niels om het hart van zijn vriendin te veroveren, zo valt in De Morgen te lezen.

De grote doorbraak voor Niels kwam er op 6 december, het koppel was ondertussen al een tijdje met elkaar aan het daten maar Kim was nog steeds niet overtuigd.

“Zij moest met Sinterklaas vroeg gaan werken in de supermarkt”, gaat Niels van start. “Ze had eens laten vallen dat ze verzot was op witte chocolade.”

“Dus om vijf uur ’s ochtends had hij voor mijn deur en overal op mijn auto mandarijntjes en witte chocolade gelegd”, vult Kim verder aan. “Toen wist ik dat hij het meende”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.