Sinds de film “Zillion” op het witte doek verscheen, lijkt het wel alsof al de geheimen van de nachtclub eindelijk naar boven komen.

Zo vertelt Dirk Hanssens, de huisfotograaf van de Zillion dat niet de dansvloer maar wel de toiletten de heetste plek waren van heel het gebouw. “Daar was altijd ‘actie’ bezig”, vertelt Dirk aan TV-Familie.

Niet enkel feestende bezoekers werden wel eens betrapt in de toiletten, ook ex-Big Brother deelnemer Frank Molnar heeft Dirk al eens gespot terwijl hij zich aan het vermaken was met twee andere personen.

“Wat ik allemaal gezien heb, dat hou je niet voor mogelijk. Ik heb wel wat BV’s gefotografeerd terwijl ze hun handen vol hadden, ja..”, besluit de fotograaf.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.