“Geïnspireerd door het tv-programma ‘Salvage Hunters’ ben ik ook begeesterd geraakt door de online zoektocht naar verrassende en opvallende tweedehandsspullen”, vertelt Maureen Vanherberghen aan TV-Familie.

Zo valt er in het huis van het TV-gezicht bijvoorbeeld een antieke weegschaal, een glas-in-loodkast én een tweedehands schommelstoel de bewonderen.

“Eén van de redenen waarom ik fan ben van vintage meubels is dat die – in tegenstelling tot de fast furniture van vandaag – gemaakt zijn om een leven lang mee te gaan.”, geeft Maureen aan.

Hun meest recente aanwinst? Een tweedehands tuinhuis! “Mijn papa vond dat het slechtste idee ooit, maar ik wil hem overtuigen van het tegendeel”, besluit Maureen vastberaden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.