Bart Kaëll beleeft een knaljaar, zoveel is duidelijk. 40 jaar carrière, genomineerd voor Zomerhit, het lijkt de zanger allemaal voor de wind te gaan momenteel. Al heeft dit natuurlijk als nadeel dat Bart minder tijd heeft voor de mensen die hij graag ziet.

In Primo vertelt de zanger dat zijn moeder 90 jaar wordt in oktober. “Ze is nog heel zelfstandig en gezond ook!”

Bart heeft echter het gevoel dat hij te weinig zijn moeder bezoekt. “Luc en ik wonen in Leuven, mama in Oudenaarde. Dat is een eind. Al probeer ik zo vaak mogelijk bij haar langs te gaan, dan eten we samen iets, of ik kook en breng eten mee.”

Ook voor zijn vrienden heeft Bart minder tijd dan hij zou willen. “Vriendschappen vind ik heel belangrijk, ik zie vriendschap als een soort van huwelijk. Dat je er voor elkaar moet zijn. Dat je tijd voor mekaar moet maken”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.