In TV-Familie mag Sasha Rosen, de vrouw van Davy Gilles De Romeo’s op de rooster leggen als gelegenheidsjournalist.

Wanneer Sasha vraagt wat de heren zoal graag doen als ze niet aan het optreden zijn, verklapt Chris dat hij thuis wel eens durft te luieren. Ook werkt hij graag in zijn tuin. “Dat beperkt zich dan meestal tot het verzorgen van mijn wijnranken of het gras afrijden, maar dat laatste vind ik een ongelooflijk zenmoment. Op mijn zitmaaier denk ik alleen maar aan zo recht mogelijk rijden”

Davy daarentegen houdt het liever iets minder actief en lijkt vooral te kunnen genieten van een latte macchiato terwijl hij hersenloos op social media surft.

Gunther geeft aan dat hij ook enorm graag in de tuin werkt. “Het hoeft zelfs geen mooi weer te zijn”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.