Sven De Ridder deed als tiener heel wat ervaring op in Amerika. Hij vertrok destijds op taalkamp richting The States en bleef zo zeven zomers na mekaar die richting uitgaan.

Uiteraard kwam hij daar ook de liefde tegen. “Ik verbleef bij Bill en Jenny, zijn ‘Amerikaanse ouders’, maar maakte een uitstapje naar Los Angeles met Jan Verheyen die toen nog in de filmdistributie zat”, onthult sven in Dag Allemaal.

“Jan kreeg allerlei uitnodigingen voor feestjes, maar ging liever vroeg slapen. Dus offerde ik me op om te gaan. Daar heb ik een meisje leren kennen, Serena. Ze was 24, en de body double van Kim Basinger voor bepaalde naakt scènes. Na een paar dagen vroeg ze of ik geen zin had om mee te gaan naar een feestje waar de échte Kim Basinger zou zijn. Uiteraard!”, vertelt Sven De Ridder vol enthousiasme aan Dag Allemaal.

“Mijn kinderen vragen altijd waar de foto’s van mij en Kim zijn, maar toen had je nog geen gsm, laat staan smartphone om een selfie te maken.’ De romance met Serena duurde één zomer. ‘We hebben daarna nog een tijdje gebeld en geschreven, maar dat is doodgebloed”, aldus Sven.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.