Het uitgaansleven in de Zillion is sowieso al een heftig gebeuren, tot op de dag van vandaag komen de strafste verhalen naar boven over de befaamde nachtclub. Nog een stapje verder gingen de feestelijkheden op de zogenaamde Zundays, waar bezoekers meermaals betrapt werden aan het toegeven aan hun lusten.

In TV-Familie vertelt Tom Waes dat hij in die tijd nog niet bekend was. Het tv-gezicht was toen nog aan de slag als buitenwipper in Café d’Anvers.

“Ik ben een keer of twee, drie in de Zillion geweest”, gaat Tom van start. “Wel op zondag. Tijdens de Zundays, dus. Ik hoop nu dat ik nergens op één van die video’s terug te vinden ben”, besluit hij argwanend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.