Jason is dinsdagavond terug mogen komen en hoe goed deed hij dat? Van een deel van de bewoners kreeg hij een warm welkom, anderen zaten er treurig bij. Jason deed zijn uitleg voor de hele groep en vertelde dat hij heel veel beelden heeft mogen zien en zaken heeft gehoord die andere bewoners over hem én over andere bewoners hadden verteld en dat nieuws was een bom.

Meteen ging Bart zijn excuses aanbieden aan Jason, Bart voelde zich schuldig en zelfs een verrader.
Ook Chayron deed veel moeite om één en ander uit te leggen, maar het is nog maar de vraag in welke mate Jason hem gelooft.

Jason vertelde aan Chiara bij het slapen gaan dat hij op de beelden zag dat hij haar met Jolien heeft zien praten en dat Jolien en Charlotte nadien bij elkaar zagen. En daaruit besloot Chiara dat zij de enige in huis die zij vertrouwde ook niet te vertrouwen was. Er werd woensdagochtend dan ook gehuild door Chiara.

Maar de meest verrassende onthulling kwam er woensdagmiddag. Terwijl Jason in de tuin wandelde, vertelde hij de kijkers van de stream dat hij de beelden uit de dagboekkamer helemaal niet gezien heeft en dat hij ook weinig beelden van de anderen gezien heeft.

“De mensen willen toch graag weten wat ik van hen weet of wat ik hen over elkaar kan vertellen. De grap is, helemaal niet zoveel als dat zij denken. Maar dat is best leuk. Weet je, ik ben er toch gewoon uitgedonderd, dus dat mag wel een beetje”, reageert Jason.

“Ik kan dit doen, ik kan dat doen, zus en zo doen, maar er moet geen ruzie komen. Nou, een beetje gekkigheid kan geen kwaad natuurlijk. Alle filmpjes in de dagboekkamer, alleen geen eentje gezien. Ik heb geen idee hoe ik thuis overkomen, maar ik vind het redelijk grappig.”

Jason heeft dus één en ander verzonnen om de boel op stelten te zetten, maar hij wil duidelijk stellen dat hij niet wil dat daar ruzie door zou ontstaan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Show24