Big Brother maakt het Charlotte, Chiara en Jolien niet makkelijk. De drie dames hebben Power Of Nomination en zijn woensdagnamiddag moeten gaan nomineren. Charlotte, Chiara en Jolien zijn tegelijk de dagboekkamer in gegaan en hebben daar zo goed als zeker moeten nomineren.

Maar hoe is dat dan gebeurd? Hebben zij samen één of twee namen moeten bepalen? Wellicht dat laatste. Charlotte was van plan om op Michelangelo te gaan, Chiara en Jolien dachten eraan om Danny en Chayron tegenover elkaar te zetten.
Als deze drie tot een vergelijk moeten komen, dan zou het wel eens een lange nominatie geweest kunnen zijn. Of zou er opnieuw blad-steen-schaar gespeeld zijn?

Er is ook nog onduidelijkheid over het feit of Jason écht genomineerd is gebleven, wellicht is dat wél degelijk het geval. In dat geval zullen er inderdaad maximum 2 extra namen op de nominatielijst komen. Wie oh wie zal er op de nominatielijst staan en vooral: wie kruipt er door het oog van de naald omdat één iemand haar goesting niet krijgt?

Wat zouden wij graag een vlieg in de dagboekkamer zijn, ook omdat Charlotte en Chiara voor een langere tijd in één en dezelfde ruimte hebben doorgebracht. En Chiara moet écht niets van Charlotte hebben, die twee zijn water en vuur.

Uit een gesprek tussen Chiara en Jolien kunnen wij met zekerheid besluiten dat Danny zeker en vast genomineerd is. Zijn derde nominatie ondertussen! Ook Jason en Michelangelo lijken genomineerd te zijn. Wellicht zal Big Brother donderdagochtend de namen van de genomineerden bekendmaken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Show24