Jef De Smedt openbaarde in Primo zijn diepe liefde voor de Zoete Waters, een pittoreske bestemming die zowel recreatieve sporters als beroemde atleten aantrekt. 

Legendarische atleten zoals Gaston Roelants en Miel Puttemans waren hier ook vaak te vinden. Na een inspannende rit is café In de Molen de go-to plek voor Jef. 

Bij zijn aankomst stond er al een Chimay Blauw voor hem klaar. Een onmisbare locatie voor sport- en bierliefhebbers!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.