“Ik ben lang een echt jongetje gebleven,” bekent Steven Van Herreweghe, die zijn groeispurt pas laat kreeg.

Terwijl zijn leeftijdsgenoten achter de meisjes aangingen, bleef Steven op de zijlijn staan, ogenschijnlijk jonger dan zijn werkelijke leeftijd. Deze late groei betekende echter niet dat hij in de schaduw zou blijven; dat schrijft Story.

Integendeel, zijn pad, van kunstschool tot showbusiness, laat zien dat het nooit te laat is om je ware zelf te ontdekken en je plaats in de spotlights te claimen!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.