Jens Dendoncker heeft reeds zijn eigen biografie geschreven. Is dat normaal niet iets dat mensen doen op veel latere leeftijd? Jens komt nu met een pijnlijke waarheid…

In ‘Ik mag er niet aan denken’ schrijft Jens Dendoncker over zijn leven met epilepsie, depressie en zijn opname in de psychiatrie. En dan komt de presentator met een aangrijpende getuigenis…

“De meeste mensen schrijven een biografie als ze het einde voelen naderen en ik heb dat ondertussen toch al een paar keer gehad”, geeft Jens Dendoncker in Flair toe dat hij al op de rand van de dood balanceerde. En daarin is één factor allesbepalend…

“In mijn geval met mijn epilepsie kan het ieder moment gedaan zijn”, klinkt het nuchter bij Jens Dendoncker in Flair. “Daarom wilde ik dit boek nu schrijven en kan ik dat toch van mijn bucketlist afvinken.” Want één ding wil Jens benadrukken…

“Een boek schrijven is eigenlijk een kinderdroom die in vervulling gaat”, vertelt Jens Dendoncker in Flair. “Ik hield het dicht bij mezelf, wat ik bij comedy ook altijd doe.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.