Level Six, de zeer succesvolle partyband van frontman Jo Hens en frontvrouw Lisa Michels, staat in 2023 tien jaar op de planken. Dat moet natuurlijk gevierd worden en de officiële aftrap voor dit jubileumjaar wordt gegeven met een spetterende, uitverkochte Birthday Bash op vrijdag 14 april in de AED Studios in Lint. Level Six trakteert de 2000 aanwezigen die avond op hun nieuwe liveshow ‘Coming Home’. Hun felgesmaakte mix van partyhits, originele covers, dansbare beats, medleys, mash-ups en de grootste meezingers, wordt verpakt in een totaalconcept dat het publiek meer dan ooit meeneemt in de ultieme Level Six-trip. Met reeds tal van leuke festivals en bedrijfsfeesten op de agenda, belooft ook het vervolg van dit feestjaar voor Level Six zeer mooi te worden.

In 2023 staat partyband Level Six tien jaar op de planken. Dat wordt gevierd met ‘Coming Home’, een nog straffere, nog indrukwekkendere liveshow dan we van hen gewoon zijn. Met meer dan 325 optredens op de teller, is Level Six ondertussen niet meer weg te denken van de Vlaamse corporate- en festivalpodia. Zo waren er memorabele doortochten op o.a. Gladiolen, Buikrock, Paal Op Stelten, Lolands, Gentse Feesten,… en succesvolle bedrijfsfeesten, waar ze keer op keer de party to the next level brachten.

Watch Level Six taking it to the next level!

Frontman Jo Hens was er van bij het prille begin bij en dus bevoorrecht getuige bij de steile opmars die de partyband het voorbije decennium maakte. Jo, bij het grote publiek vooral bekend door zijn rol als Niko in ‘Familie’, mocht in die periode het podium delen met verschillende frontvrouwen en dat waren telkens weer ijzersterke zangeressen. Esther Sels (winnares Soundmixshow, finaliste ‘Idool 2007’) stond naast Jo van 2013 tot 2015 en gaf dat jaar de microfoon door aan Laura Tesoro, die wegens haar Eurosong-avontuur in 2016 werd opgevolgd door Katerine Avgoustakis (winnares Star Academy 2005). Katerine nam na zes jaar in alle vriendschap afscheid van Level Six en gaf in maart 2022 de positie van frontvrouw door aan de ravissante Lisa Michels.

Met de Nederlandse Lisa Michels zet Level Six z’n traditie van leadzangeressen die power, looks en vooral een waanzinnige stem combineren, gewoon verder. De muziekwereld is absoluut geen onbekend terrein voor haar. In België leerden we Lisa kennen dankzij het tv-programma ‘K3 zoekt K3’ (2015), waarin ze de finale haalde. Ze was ook lid van De Bende, een liveband met de leukste hits voor kinderen, en speelde mee in de musical ‘Peter Pan, The Never Ending Story’(2016). In Nederland kent het publiek haar van het muziekprogramma ‘It Takes 2’(SBS6), als actrice in diverse bioscoopfilms en Netflix Originals, presentatrice van enkele programma’s op SBS6, en van haar wekelijkse radioshow met dj Nicky Romero. Sinds 2022 werkt ze ook aan haar solocarrière als zangeres.

Samen met Jo Hens en vaste, fantastische muzikanten Wim De Puysseleyr (bas), Hans Humblet (gitaar/zang), Jonas Vankrunkelsven (drum) en Stefan Potiau (keys), wil Lisa nog lang knallen met Level Six. 

Ook in 2023 staat Level Six weer garant voor ongeziene ambiance. Met de nieuwe show ‘Coming Home’ onder de arm, wacht er alleszins opnieuw een ontzettend drukke festivalzomer met oa. Marktrock Poperinge, Boerenrock, AB Bierfeesten Oudenaarde, Weerdse Bierfeesten, Arendonk Zingt,… Check levelsixmusic.be  voor de lijst die de komende weken nog fors zal aangevuld worden!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.