Josje Huisman nam in 2016 afscheid van het leven als K3’tje, maar dat betekent niet dat de fans haar vergeten zijn. Onlangs nog maakte Josje een grappig moment mee in de supermarkt…

Josje is opnieuw naar Antwerpen verhuisd en meteen merkt ze op dat K3 in Vlaanderen veel meer leeft dan in Nederland. Al meteen werd ze herkend door enkele meisjes in de supermarkt. Josjes vriend Leon vertelt wat er gebeurde…

“Ik vind het opvallend en leuk hoe mensen hier nog reageren op haar”, klinkt het bij Leon Tanate in Gazet van Antwerpen. “Zo werd ze onlangs in de supermarkt nog achtervolgd door twee meisjes in een soort kat-en-muisspelletje.” Josje vult aan wat er gebeurde…

“Je voelt ze dan kijken, wegkijken, je volgen … terwijl jij gewoon je boodschapjes doet. Ik voel me dan ook zelf verantwoordelijk om de awkwardness te breken en hen aan te spreken”, geeft Josje Huisman toe in het interview.

‘Hoi, willen jullie me iets vragen?’ vroeg Josje aan de meisjes. Al moet Josje toegeven dat dergelijke taferelen nooit helemaal zullen wennen “Ik wilde dansen en zingen, maar had nooit gedacht hoe groot dát zou zijn”, vertelt Josje Huisman in Gazet van Antwerpen welke impact de bekendheid die bij K3 hoorde op haar leven heeft gehad.

“En het heeft me soms wel wat zenuwachtig gemaakt. Dat je denkt: zijn ze nu m’n naam aan het fluisteren? Maar het is oké, het is alleen soms een beetje gek”, voegt Josje Huisman eraan toe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.