Jens Dendoncker kennen we tegenwoordig vooral als presentator, maar lang voor Jens The Masked Singer presenteerde ontdekte hij zijn eerste liefde. En daar keert hij nu naar terug…

“Het was mijn bedoeling om in de eerste plaats nog eens een goede comedyshow te maken”, vertelt Jens Dendoncker in Het Belang van Limburg. Met ‘Het zou grappig zijn als het niet zo triestig was’ trekt Jens opnieuw langs de culturele centra. Al wil Jens één iets benadrukken…

“Ik wilde de voorstelling niet te veel laten overhellen naar het emotionele”, benadrukt Jens Dendoncker dat het een voorstelling vol humor is. “De onderwerpen met een angel in heb ik verteld in mijn boek.” En dan doet Jens een opvallende onthulling…

“Comedy was én is nog altijd mijn eerste grote liefde”, geeft Jens Dendoncker toe in Het Belang van Limburg. “Toen ik er tien jaar geleden mee begon, besefte ik al snel: dit kan iets worden. Als ik hier hard aan werk en schaaf, kan ik hier mijn brood mee verdienen.” En dat gaf Jens een bijzonder gevoel…

“Dat was speciaal voor me, want dat was de eerste keer dat ik bij mijn vele interesses zoiets voelde”, geeft Jens Dendoncker in Het Belang van Limburg toe wat hij voelde toen hij zijn passie voor comedy ontdekte.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.