Julia Boschman maakt nog maar iets meer dan een jaar deel uit van K3. Toch is ze het voorbije jaar al heel wat gegroeid en werkt ze nog elke dag keihard om even goed te worden als haar collega’s Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn.

“K3 is op dit moment het belangrijkste in mijn leven. Ik werk elke dag keihard om de naturel te kweken waarover Marthe en Hanne al beschikken. Het is zo’n ontzettend spannend avontuur, elke dag is anders. Ik ben er zeker van dat ik veel minder gelukkig zou zijn als ik nu nog op school zou zitten”, vertelt ze in Goesting.

Door veel in België te zijn heeft Julia ook al heel wat Vlaamse worden overgenomen. Zelf merkt ze daar weinig van, maar haar familie in Nederland wijst er haar wel eens op.

“Maar ik begrijp lang niet alles wat de Vlamingen zeggen, hoor. De chauffage staat niet hard genoeg? Het heeft een tijdje geduurd voor ik doorhad dat Vlamingen het hadden over de verwarming.”

Maar aan verhuizen denkt Julia nog lang niet. Zij blijft liever nog wat in Nederland. “Ik woon in bergen op Zoom. Dat is niet zo ver over de grens, dus voorlopig zit ik daar goed. Ik blijf lekker bij mijn ouders wonen, zodat ik een beetje kan sparen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Show24