Nieuwe uitdaging voor de meiden van K3 jaagt hen de stuipen op het lijf

Ze hebben een luchtig imago en proberen ook te doen alsof ze nooit stress hebben en nooit slechtgezind of droevig zijn. Maar ook voor deze dames zijn er mindere dagen en dit niet mogen laten merken, maakt het vaak moeilijk.

Ook toen ze het avontuur van ‘Liefde Voor Muziek’ aanvaardden, wisten ze niet goed wat te mogen verwachten. Vooral onzekerheid stak de kop op. Het drietal vertrok dus met veel stress naar Spanje. “Ik vooral”, vertelt Julia aan Dag Allemaal. 

“Ik doe dit amper een jaar en werk nog volop aan mijn stem… Ik dacht oprecht: wat zit ik hier te doen? Ik was héél onzeker”, bekent het nieuwste K3-tje. 

Ze heeft ook hard geworsteld met de meerstemmige nummers. “Maar toen ik ze onder de knie had, voelde ik mij gewaardeerd. Iedereen was zo lief voor mij , ik werd er emotioneel van”, verneemt Dag Allemaal van Julia.

Hanne en Marthe vertellen nochtans dat zij ook onzeker waren bij hun eerste optreden als K3. Ze vroegen zich af: “Wat als iedereen ‘Awoe!’ roept als we opkomen? Maar het liep wel los”, bekennen ze allebei. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.