Ze zou iets hebben gehad met Metejoor

Het is de voorbije weken niemand ontgaan dat er een stevig verhaal werd rondverteld rond K3’tje Julia Boschman en de Vlaamse zanger Metejoor. Volgens een Nederlands juicechannel zouden de twee iets met elkaar hebben gehad.

“Op het moment dat ik deel werd van K3, wist ik dat de kans bestond dat er ooit iets vervelends zou gebeuren. Dat hou je in je achterhoofd. Zolang ik maar weet wat de waarheid is en de mensen die dicht bij me staan dat ook weten, dan is het prima”, zegt ze schouderophalend in Dag Allemaal.

Maar het is een feit, zo’n roddel over jezelf horen verspreid worden, het is niet leuk voor jezelf, maar ook niet voor de mensen rondom je. Zo ook niet voor Ben, de vriend van Julia.

“Tuurlijk is dat vervelend, maar zij hebben nooit aan mij getwijfeld. Studio 100 heeft mij ook supergoed ondersteund, dus ik vond het niet zo erg. Oké, er wordt over gebabbeld, maar het is ook snel weer overgewaaid.”

En gelukkig voor Julia waren er nog Hanne en Marthe waar ze kon op terugvallen. “We hadden het er vaak over: ‘Als er ooit iets is, je kan bij ons terecht. Wij weten wat het is.’ Ik vind dat Julia heel goed met alle heisa is omgegaan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.