Mensen die niet beter weten, gaan ervan uit dat Junior Planckaert en vriendin Pauline als vrijgezel door het leven gaan. 

Foto’s van hen samen op sociale media zijn nergens te bespeuren. Hun persoonlijke hoogtepunten zie je wel heel dikwijls passeren, waardoor het geroezemoes alleen maar toeneemt volgens  Dag Allemaal. 

‘Mooie vrouw, maar waar is Junior?’ is een commentaar die Pauline De Vos de laatste tijd wel vaker te lezen krijgt onder haar posts op sociale media.  Ze plaatste eind mei voor het laatst een foto van hen samen. Bij hem is het trouwens hetzelfde. Heel wat uitstapjes met vrienden of met de hond zien we passeren, maar daar is Pauline zelden bij. 

Een liefdesbreuk zou volgens velen toch zeer verrassend nieuws zijn. Er zijn namelijk wel nog momenten waarop ze samen te zien zijn. 

Ze waren altijd al een atypisch koppel. Een grote romanticus is junior niet. Er blijken ook nog heel wat werkpunten te zijn in hun relatie. “Mijn jaloezie leidt soms tot kleine discussies”, vernam Dag Allemaal over Pauline. “Ik geniet ervan om alleen te zijn. Ik heb daar ook echt nood aan”, aldus Junior.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.