Twintigers, dertigers en iedereen die nog een keer wil losgaan op de muziek van K3, wordt verwacht op ‘K3, Live Late Night’ op 21 juli en 12 augustus in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Hanne, Marthe en Julia brengen er samen met hun live band een avondvullende show speciaal voor hun oudere fans.

Op het middenplein van de arena voor deze gelegenheid trouwens geen zitplaatsen, maar staanplaatsen. Op die manier kan wie dat wil de dansbenen losgooien. Op de setlist nieuwe en oude(re) nummers, pure nostalgie op een zomeravond aan onze Belgische kust.

Voor de show zorgt een dj bovendien al voor de juiste party mood. Het feestje wordt ook na de show nog stevig verder gezet.

Live in concert – 14u30

Deze concerten vinden plaats voor een uitsluitend zittend publiek en zijn aangepast aan de noden en verwachtingen van de jongere K3-fans. Het zijn bovendien de enige concerten (samen met de avondshows) waarbij het populaire drietal zal worden begeleid door een uitgebreide liveband. Al hun bekendste hits staan op de setlist.

K3-shows staan garant voor een feest van begin tot einde. Op vrijdag 21 juli (nationale feestdag) en zaterdag 12 augustus overtreffen Julia, Hanne en Marthe zichzelf met een volwaardig feestconcert.

Het worden hun grootste liveshows deze zomer en meteen een unieke kans om zowel jonge als oudere kinderen te laten kennismaken met een (eerste) arenaconcert in de gemoedelijke festivalsfeer van de Proximus Pop-Up Arena. En net als voor de avondconcerten, zal een DJ het voorprogramma verzorgen en het joelende publiek opwarmen voor een muzikaal feest als geen ander.

Zon, zee, strand en K3: het is een feestelijke formule voor een uitstap met de hele familie!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.