Zij zit niet in het nieuwe seizoen.
Er komt een nieuw seizoen van ‘De Verhulstjes’ en dat is goed nieuws voor de vele fans van de familie Verhulst. Maar er is ook minder leuk nieuws voor een deel van de kijkers. Heel wat fans hopen namelijk dat Sarah Puttemans, de vriendin van zoon Viktor Verhulst, in dat nieuwe seizoen te zien zal zijn. Helaas, dat gaat niet gebeuren.

“Dat is een keuze die ze zelf maken”, reageert Gert Verhulst in Het Laatste Nieuws. ”Als Sarah in ‘De Verhulstjes’ haar opwachting wil maken, met heel veel plezier. Maar zolang ze het zelf niet ziet zitten, om welke reden dan ook, respecteren we dat. Al zegt niets dat het in de toekomst niet zal gebeuren”, besluit Gert Verhulst.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.