Je moet het maar doen, op zestienjarige leeftijd verhuizen naar Amerika omdat jouw demo is opgepikt door een bandlid van de bekendste boyband allertijden. 

Dat overkwam Ian Thomas, toen Lance Bass van *NSYNC hem overtuigde om naar Amerika te komen.

Ian blikt in de Gazet Van Antwerpen met veel trots terug op zijn avontuur en met al de samenwerkingen die hij in die periode heeft aangegaan.

De tiener woonde toen in Calabasas, Californië, het epicentrum van celeb-land. De zanger geeft aan dat door daar te wonen, het magische imago van de regio een beetje verdween. “In België keek ik als kind met open mond naar Katy Perry op YouTube, een aantal jaar later stond ze tijdens de MTV Music Awards naast mij. Het zijn ook maar gewone mensen en dan besef je dat alles mogelijk is”, besluit Ian.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.