Opvallend nieuws in De Morgen: Bart Kaëll zou 35 jaar geleden gevoelens gehad hebben voor een andere man.

Luc Appermont met wie Bart al 45 jaar een koppel vormt geeft aan dat het in die periode wel uit de hand liep. “Bart is toen ook voor vijf dagen vertrokken”, geeft de presentator aan.

“Hoewel ik hem miste, wist ik dat ik het moest laten gebeuren en dat het tussen ons uiteindelijk wel goed zou komen”, gaat Luc verder. “Ik voelde dat hij waardevol genoeg was om hem niet te laten gaan. Daar had ik niet mee kunnen leven.”

Bart gaf aan dat hij in die periode ook erg afzag. “Aan de ene kant was ik bezeten en aan de andere kant wilde ik Luc absoluut niet verliezen.”

“Ik vind het ongelooflijk hoe hij daarmee is omgegaan. Luc is ook nooit jaloers”, besluit Bart.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.