“Ze worden zo snel groot, meneer”, tot die constatatie komt ook Christopher nu zijn dochter Iluna Planckaert haar middelbaar diploma op zak heeft. De oudste kleindochter van Eddy heeft al voor zichzelf uitgemaakt dat ze wil gaan verder studeren en zou graag arts worden.

Dag Allemaal vraagt aan Christopher of hij nog weet waar hij stond toen hij even oud was als zijn dochter. De man van Stephanie geeft aan dat hij op die leeftijd al beslist had om niet verder te studeren. “Al was het maar omdat ik niet de capaciteiten had die Iluna wel heeft”, geeft hij eerlijk toe.

“Wat ik dan wél wilde, was onduidelijk. Ik wachtte af wat er op mij afkwam. Go with the flow”, besluit Christopher. Dit is duidelijk de goede keuze geweest want ondertussen heeft hij met zijn vrouw Stephanie een gezin opgebouwd waar ze terecht fier op mogen zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.