Ze hadden veel emotionele scènes

In ‘Thuis’ zien we de laatste tijd veel aangrijpende en pakkende scènes. Veerle (gespeeld door Karin Tanghe) lijdt aan alzheimer en iedereen in de reeks wordt geconfronteerd met haar aftakelingsproces.

Zo is haar personage terug bij haar dochter gaan wonen, om het toch weer wat comfortabeler te hebben.

“Met An Vanderstighelen, Jeroen Lenaerts en Pol Goossen heb ik al heel veel mooie, pakkende scènes gespeeld. Met Mathieu Carpentier ook. Dat kruipt soms in de kleren. Wow! Die onmacht en dat huilen, dat spelen we bijna niet. Het komt naar boven en het gutst er helemaal uit”, bekent Karin in Primo.

Dat wil dus zeggen dat de emotionele scènes nog niet voorbij zijn en dat we ons nog aan heel wat mooie scènes gaan mogen verwachten.

“Er komen zeker nog pakkende scènes aan. En het is een hele uitdaging voor mij om die rol op een heel geloofwaardige manier te spelen. Al was het maar uit respect voor de mensen die dagelijks met die problematiek te maken hebben.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.