Het was toch even schrikken een zevental jaar geleden toen deelneemster Daisy uit het allereerste seizoen van ‘Blind Getrouwd’ een relatie begon met de cameraman van het programma. De twee werden pas na de opnames verliefd, maar de relatie kon toch op veel reactie rekenen.

“Dat was voor Philippe allemaal niet erg prettig. En ook de zender deed moeilijk over onze relatie. In de sector van Philippe is zoiets not done. ‘Dat kan je echt niet maken’, kreeg hij te horen. Hij was bang dat hij zijn job zou verliezen, zeker omdat het een datingprogramma is”, zucht Daisy in Dag Allemaal.

Gelukkig voor Philippe en zijn job ging de storm snel liggen en mocht hij toch blijven draaien voor het programma. De twee zijn ondertussen al 5 jaar samen en hebben al lang bewezen dat het geen bevlieging was tussen hen twee.

Daisy bracht wel Geert, haar man in ‘Blind Getrouwd’, op de hoogte van haar relatie en die vond het prima. “Ik heb hem een berichtje gestuurd, maar hij zat er niet mee omdat ons huwelijk achter ons lag. Ik heb mij nooit schuldig gevoeld ten opzichte van Geert, want ik heb niks verkeerd gedaan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.