Ze is nooit eens op haar gemak

Als ik kon toveren…. dan zou Sandra Kim er misschien wel voor proberen zorgen dat ze niet langer bekend is. Ze geniet enorm van haar job, maar ze moet toegeven dat ze toch wat problemen heeft met die bekendheid.

“Ik ben in België bekend als Sandra Kim, niet als Sandra Caldarone. Daardoor heb ik precies een dubbele persoonlijkheid. Sommige zangers houden van aandacht, maar ik niet, hoe minder aandacht rond mijn persoon, hoe beter”, lacht Sandra in Dag Allemaal.

Sandra zou maar wat graag incognito willen zijn. Zo voelt ze zich zelf bijna gegeneerd als ze een foto van haarzelf in een magazine of op tv ziet. Zelfs haarzelf horen op de radio vindt ze bijna vreemd.

“Ik kan nooit 100% op mijn gemak zijn. Ik ga amper naar de bioscoop of op restaurant, omdat ik overal rondom mij mijn naam hoor. In de supermarkt volgen mensen mij in alle gangen om te zien wat ik in mijn kar leg. Daarom doet Jurgen bijna alle boodschappen.”

En ook op restaurant gaan, is niet altijd even prettig voor Sandra en haar man. “We waren onlangs op restaurant in Brugge en voor elk gerecht kwam een ander personeelslid. Dat ging zo door tot het hele restaurant ons bediend had. Dat mensen zo’n stoelendans doen… doe gewoon normaal.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.