Zangeres Kate Ryan, bekend van ‘Je l’adore’, spreekt openhartig over het immense verdriet na het overlijden van haar moeder op 43-jarige leeftijd. 

Kate, destijds slechts 21, werd gedwongen door te gaan in de muziekindustrie, zelfs de dag na haar moeders dood. Kate’s management toonde weinig begrip voor haar rouw, waardoor ze verder werd geduwd in een overlevingsmodus; dat schrijft TV Familie.

Jaren later bekent ze dat haar verdriet leidde tot een eetstoornis. Ze deelt de krachtige boodschap over het belang van openheid over mentale gezondheid.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.