Lize Feryn, bekend als actrice en model, is geen onbekende als het gaat om het hartzeer van het verliezen van een dierbare. 

Acht jaar geleden verloor ze haar moeder Marjan aan borstkanker. De jonge actrice, die doorbrak met ‘In Vlaamse Velden’, vertelt in TV Familie over het traumatische en pijnlijke gemis. 

Ze vertelt over een brief die ze na 25 jaar terugvond en die haar en haar gezin nog dichter bij elkaar hebben gebracht.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.