Dominique Persoone

Voedt je brein!

Voor Kelly Pfaff maakt het niet uit of je valt en hoe je valt, maar wel hoe je terug rechtstaat. Een marathon kun je ook niet van de ene op de andere dag lopen. 

“Blijf nieuwsgierig en denk na”, waren de woorden die Kelly zeer goed in haar oren geknoopt had. Ze was vier jaar toen haar vader tekende om naar Bayern Munchen te gaan. Iedereen verhuisde en Kelly en haar zussen moesten naar een Europese school. 

Uiteraard spraken ze ondertussen perfect Engels toen ze zes jaar later terugkeerden naar België. “Boeken lees ik nog altijd in het Engels. En als Sam niet thuis is, spreken we hier de taal van Shakespeare. In het Vlaams kan ik vaak niet op een woord komen”, onthult Kelly aan Dag Allemaal.

“Ik wou danseres worden en ben in München Beiers, Duits en Europees kampioen tapdansen geworden. Terug in België moest ik stoppen met ballet omdat ik te groot werd”, verklaart Kelly met spijt in haar stem aan Dag Allemaal.  

Een partner vinden die groot genoeg was om dan nog ballet met je te dansen was nagenoeg onmogelijk geworden, werd Kelly gezegd. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.