“Will is een icoon. Voor mij gaat een groot stuk nostalgie verloren”, vertelt Christoff aan Dag Allemaal over het stoppen met zingen van Will Tura.

“Met zijn muziek is mijn carrière begonnen en later heb ik met hem mogen samenwerken en zijn we vrienden geworden. Ik heb toen gemerkt dat hij supergroot is in al zijn eenvoud. Hij gunt anderen het licht in de ogen”, aldus Christoff.

Volgens hem kunnen velen van Will nog heel wat leren. Het was voor hem geen verrassing dat Will stopt maar toch kwam het hard aan.

“Ik ben vereerd dat hij me de toestemming gaf om zijn nummers te zingen in de ‘Christoff zingt Tura’- shows dit najaar”, geeft Christoff mee aan Dag allemaal.

Of hij nog mee op het podium zal springen? “Hij mag, maar daar ga ik niet van uit. Uit respect voor hem gaan we dat ook niet vragen. Het is zo al een zware emotionele beslissing geweest voor Will. Gelukkig kunnen we nog van zijn muziek blijven genieten”, geeft Christoff nog mee. De vele fans en de collega’s van Will zullen hem ongetwijfeld hard missen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.