Koen Wauters ligt op de sociale media onder vuur. De coach in ‘The Voice Van Vlaanderen’ drukte zondagavond niet af voor Jana. Zij deed auditie met het prachtige ‘O Mio Babbino Caro’ van Katherine Jenkins. Tv-kijkend Vlaanderen was nog geen klein beetje onder de indruk, maar alleen Jan Paternoster had de moed om af te drukken.

Vooral de uitspraak van Koen Wauters dat hij niet wist wat hij met Jana in zijn team moest aanvangen, zette kwaad bloed bij de kijkers.
“Zie ze zitten, niet wetend wat ze met zón stem aan moeten 😂. Belachelijke coaches! Proficiat Jan, jij durfde het wel aan, te draaien..misschien een jonge man in jouw team die de battle aankan met Jana zoals Freddie Mercury en Montserrat Caballé met vb, de song Barcelona…”, reageert Micheline.

Ook Hans snapt de commentaar van Koen Wauters niet. “Ja wat een klucht, ik ga niet draaien want ik weet niet wat ik ermee moet doen. Gaat hem toch om eigenheid en de stem. Neem eens deftige coaches die niet enkel aan zichzelf denken. Beste auditie tot nu toe”, reageert h

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.