Ze hebben een goede communicatie

Het mooiste en spontaanste huwelijk uit ‘Blind Getrouwd’, dit seizoen moet toch wel dat van Dziubi Steenbergen en Brecht De Geyter zijn. Alles ging precies vanzelf tussen de twee mannen en het leek alsof ze elkaar al jaren kenden.

“Die hevige start heeft mij ook verrast. Ik probeer wel altijd over alles heel openlijk te communiceren. Zo ook tijdens de eerste huwelijksnacht, toen hij me aangaf dat hij graag wat afstand had in bed, omdat hij zich anders niet comfortabel zou voelen”, begint Dziubi in Dag Allemaal.

En dat wist Steenbergen meteen de appreciëren aan zijn nieuwe man. “Geweldig toch, dat hij zoiets uitspreekt, want ik had net hetzelfde gevoel.”

Voor wie dus dacht dat er tijdens de eerste huwelijksnacht veel is gebeurd, moet Dziubi hen helaas teleurstellen. “We hebben veel geknuffeld, maar we zijn niet verder gegaan dan dat.”

Papa Stefan vindt het in ieder geval geweldig dat hij het hele proces kan volgen op televisie. “Nog los van hoe het eindigt, vind ik Brecht een goeie jongen. Om Dziubi zo gelukkig te zien tijdens zijn eerste dagen als getrouwde man, het doet me veel deugd.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.